"Wij regelen uw bankzaken overzichtelijk en transparant met Smart FMS"

Promo
  •  
  •  
  •  

Persoonlijke financiële hulp bij beheer van geldzaken

Reintjes Bewindvoering zorgt voor een goed, transparant en betrouwbaar beheer van geldzaken. Onze bewindvoerder, Rob Reintjes, nodigt u uit om kennis te komen maken op het kantoor in Nijmegen. Hij zal informatie verstrekken en antwoord op uw vragen geven. Ook worden de benodigde formulieren ingevuld. Wij werken met Smart FMS waardoor cliënten meer inzicht en controle krijgen over hun financiën. Reintjes Bewindvoering legt jaarlijks verantwoording af aan de cliënt en aan het kantongerecht.

Bankzaken worden overzichtelijk geregeld

Wanneer u kiest voor bewindvoering, budgetbeheer of PGB beheer door Reintjes Bewindvoering informeren wij alle instanties dat wij in het vervolg de financiële zaken regelen. Daarnaast openen we 2 bankrekeningen op naam van de cliënt. Een rekening voor de inkomsten en de uitgaven. Een rekening waarop leefgeld overgemaakt wordt. Indien wenselijk ontvangt de cliënt maandelijks een rekeningafschrift van de bank met daarop alle inkomsten en uitgaven. Voor de cliënt wordt een begroting opgesteld zodat het inkomsten- en uitgavenpatroon goed bewaakt wordt.

Smart FMS geeft inzicht en controle over financiën

Reintjes Bewindvoering werkt met Smart FMS, een online systeem voor het beheer van cliëntgelden en budgetbeheer. Hiermee hebben cliënten via internet 24 uur per dag, 7 dagen per week op elke locatie toegang tot hun financiën. Smart FMS biedt diverse hulpmiddelen om cliënten te helpen meer inzicht en controle te krijgen over hun financiën. Deze hulpmiddelen zijn erop gericht om de zelfredzaamheid van de cliënt te bevorderen. In overleg kunnen familieleden, begeleiders of instanties een meekijkfunctie krijgen.

Beleggingen bij bewindvoering

Mocht er voor de onderbewindstelling sprake zijn van belegd vermogen, dan wordt deze vorm van belegging gerespecteerd. Mochten er redenen zijn om wijzigingen in de beleggingen aan te brengen dan zal de kantonrechter hiervoor eerst toestemming verstrekken.

Het beheer van geldzaken is onze zorg

Reintjes Bewindvoering weet dat, als het zover is dat mensen hun financiën en administratie zelf niet meer kunnen verzorgen, snelheid vaak van belang is. Daarom wordt iedereen bij ons zo snel mogelijk geholpen. Wij komen persoonlijk langs om kennis te maken. Wij vinden een goede bereikbaarheid zeer belangrijk, daarom zijn wij 4 dagen per week tussen 9.00 en 10.30 uur telefonisch bereikbaar. Per mail kunt u ons altijd bereiken. Ook tijdens vakanties!

Spreekt onze werkwijze u aan? Neem contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak.