"Door jarenlange ervaring in de hulpverlening voelen wij goed aan wat u nodig heeft"

Promo
  •  
  •  
  •  

Reintjes Bewindvoering

Reintjes Bewindvoering  is eind 2012 opgericht. De bewindvoerder heeft van 2009 tot en met eind 2012 zijn werkzaamheden verricht voor een bewindvoerings kantoor. Reintjes Bewindvoering is een professionele én betrokken organisatie met ruim 20 jaar ervaring in de (jeugd) hulpverlening. Wij zijn gevestigd in Nijmegen (Waalsprong), centraal gelegen in het knooppunt Arnhem – Nijmegen. Ons werkgebied beslaat heel Nederland.

Klantgerichte dienstverlening

Bij Reintjes Bewindvoering staat de cliënt centraal. Met een klantgerichte dienstverlening die afgestemd is op de persoonlijke behoefte van de cliënt verzorgt Reintjes Bewindvoering de administratie en financiën van haar cliënten op transparante wijze. Wij werken hiervoor met Smart FMS, een online systeem voor het beheer van cliëntgelden en budgetbeheer. Wij vinden het belangrijk dat, indien mogelijk, cliënten na verloop van tijd in staat zijn om zelfstandig hun administratie en financiën te regelen. Inmiddels zijn er diversen cliënten via de Rechtbank Arnhem en Nijmegen bij Reintjes Bewindvoering terecht gekomen.

Bewindvoerder Rob Reintjes

Vaste contactpersoon bij Reintjes Bewindvoering is de Rob Reintjes. Medio 2009 is Rob Reintjes gestart met een HBO opleiding Civiele Bewindvoering in Amsterdam. Na de opleiding goed te hebben afgerond is hij per 1 januari 2010 als bewindvoerder van start gegaan.

Specialiteit op sociale vlak

Zijn specialiteit met betrekking tot bewindvoering ligt ook zeker op het sociale vlak. Hij heeft 20 jaar ervaring in de (jeugd) hulpverlening en is dan ook tevens gespecialiseerd in het ondersteunen bij geldzaken van cliënten met een verstandelijke beperking.

Wij werken landelijk

Reintjes Bewindvoering is gevestigd in Nijmegen (Waalsprong), centraal gelegen in het knooppunt Arnhem - Nijmegen. Wij werken niet alleen voor clienten uit de omgeving van Nijmegen. Uiterraard zijn cliënten uit heel Nederland van harte welkom!

Neem contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak.