"U kunt bij ons ook terecht voor het beheren van uw pgb."

Promo
  •  
  •  
  •  

Bewindvoering, budgetbeheer, PGB beheer.

Bent u op zoek naar een onafhankelijke organisatie die kan helpen met geldzaken en het bijhouden van de administratie? Bij Reintjes Bewindvoering  kunt u terecht voor bewindvoering, budgetbeheer en PGB beheer. Zijn er geld problemen dan kan onze bewindvoerder helpen met het op orde brengen van de financiën.

Bij schulden schakelen wij professionele schuldhulpverlening in.

Wat is bewindvoering?

De hoofdtaak bij bewindvoering, is het beheren en beschermen van alle bezittingen van de cliënt. Bij bewind mag de persoon niet meer zelfstandig over zijn financiële middelen en goederen beschikken. Het beheer daarover is in handen van de bewindvoerder. Beschermingsbewind kan alleen via de kantonrechter worden toegewezen.

 

Wat is budgetbeheer?

Het verschil tussen bewindvoering (beschermingsbewind) en budgetbeheer is dat budgetbeheer niet via de kantonrechter wordt verkregen. Budgetbeheer wordt onderling overeengekomen tussen de cliënt en Reintjes Bewindvoering . De hoofdtaak van budgetbeheer is dat de financiële administratie door Reintjes Bewindvoering wordt verzorgt.

 

Wat is PGB Beheer?

De belangrijkste taak bij PGB beheer is zorg dragen dat de facturen nauwkeurig worden gecontroleerd. Indien akkoord zullen deze bij de uitkerende instantie worden aangeboden.

 

Bent u geïnteresseerd in bewindvoering, budgetbeheer, PGB beheer ? Neemt u dan contact op met onze bewindvoerder, Rob Reintjes.

Het verschil tussen bewindvoering (beschermingsbewind) en budgetbeheer is dat budgetbeheer niet via de
kantonrechter wordt verkregen. Budgetbeheer wordt onderling overeengekomen tussen de cliënt en
Stichting Finance Care. De hoofdtaken van budgetbeheer is dat de financiële administratie door Stichting
Finance Care wordt verzorgt.